maandag 4 december 2017

Wat vliegt de tijd en er is nog heel wat om door te quilten.

 
 Alweer dik 2 weken geleden ging ik met quiltvriendinnen naar de beurs in Nieuwegein, het was een heel gezellige dag met de nodige leuke aankopen. Het kleine kersquiltje kocht ik bij Atelier Bep en zou ik graag nog voor de Kerstdagen willen maken, ik ga mijn best doen.
Nog wat leuke lapjes voor ooit en de Quiltmania agenda omdat die altijd zo leuk is.

 
 Vanochtend maar eens een beetje opruiming gehouden en een stapeltje tops bij elkaar gelegd die ik nog door moet quilten.
Zo aan het einde van het jaar ga je soms lijstjes maken en dan komt de verbazing zal ik maar zeggen van jeetje wat ligt er veel.

 
 Deze hexagonnen quilt is al jaren af  en weet nu ineens hoe ik hem af ga werken. Ik had hem echt nog nooit op mijn bed gelegd en zag vanochtend ineens hoe ik hem ga quilten. Zonder tussenvulling met alleen een achterkant.

 
 Dan deze ,een hele grote quilt ,dit is een vierde van de quilt .Op de naaimachine gemaakt dus misschien ook maar machinaal doorquilten.

 
 De restjesquilt is net af.

 
 en dan deze Les Soeur uit het boek van Petra Prins, die verdiend het ook om doorgequilt te worden.

 
 Nog eentje de Glitter quilt ,een ontwerp van Jen Kingwell.
Genoeg te quilten dus en over de projecten die in de mandjes en dozen zitten ga ik het niet hebben want ik vind het leuk om aan dan het ene en dan het andere project te werken. Ik houd van heeeeel veel verschillende dingen  en blijf niet bij een stijl, dat heb ik in de loop der jaren wel ondervonden.

 
Deze blauwe is bijna af en dan komt er weer snel iets anders in de quiltring.

Groetjes Lia

6 opmerkingen:

marga zei

Succes met het doorpitten van al die mooie werkstukken.
Groeten
Marga

quilting Jeannet zei

Het is herkenbaar, en aan het eind van het jaar wil je op de één of andere manier ook opruimen en rust, tenminste dat voelt bij mij zo, lege tafel gevoel.

Conny's-blog zei

Prachtig je werkstukken zeg.
Nog heel veel door quilt plezier gewenst........liefs.conny

Ineke zei

Prachtige quilts om af te maken. Succes!

BezigeBijMirjam zei

Wat een mooie quilts Lia. Die verdienen om doorgequilt te worden. Dan zullen ze jij mooier worden. Heerlijk hè om met zo veel verschillende objecten bezig te kunnen zijn. Fijne week,

Merian zei

Lekker doen wat jij leuk vind en zin in hebt.
Het zijn wel mooie quilts.
groetjes Merian