vrijdag 16 augustus 2013

Van alles wat.

 
 Eindelijk zitten de 8 bloemetjes om het middenstuk.Het duurde even voordat ik een voor mij fijne methode had gevonden. Met freezepaper erin heb ik een bloemetje geprobeerd  maar het zijn zulke kleine stukjes en dan het papiertje eruit frutten is een heel gedoe. Toen de needle-turn methode gedaan het dat werkte prima alleen deed ik anderhalf uur over de 6 bloemblaadjes. DAAROM gaat de Marriage Coverlet even een weekje de kast in.[dan mag hij er weer uit hoor want ik vind het veel te leuk]
Zie ik net dat ik de stengeltjes vergeten ben bij de ronde bloemetjes JAZEG ook maar even uitstellen.

 
 Nu even tijd voor mijn hexagonnen, de laatste hoek is bijna af evenals een flink aantal kleinere hexagonnen.Deze week maar eens kijken hoe ver hij afkomt.

 
 En dan nog een sterren-verhaaltje. Een jaar of 3 was ik lid van de stofjesclub van Atelier Bep . Van ieder stofje tekende ik 6 sterpunten af en deed deze in een doosje tot een half jaar geleden, toen ben ik ze maar eens in elkaar gaan zetten. Het zijn allemaal verschillende donkere sterretjes met verschillende lichte achtergrondkleurtjes.

 
 Aan deze twee projecten ga ik maar eens verder.

 
Want gelukkig is de restjes-quilt op tijd af voor de Bruiloft van jongste DS zijn beste vriendin. Dat was een hele klus alleen de binding eromheen heeft 3 avonden in beslag genomen.
Dit was het weer op quiltgebied.

Groetjes Lia

4 opmerkingen:

Grit zei

Alle Arbeiten sehen wunderschön aus.
Liebe Grüße Grit

Kathinca zei

Mooie projecten! Die LE is lastig soms ja het is wel erg iel allemaal he? Gelukkig kun je het in je eigen tempo doen.

Wietskes Quilts zei

Leuk en vooral de sterretjes hebben mooie kleuren.
Succes met LE, het zal nog een hele klus worden.
groetjes
Wietske

mieke zei

De L.E. is heel mooi van kleur.
Succes met de andere projecten.
grtjs Misja