donderdag 2 mei 2013

Nog steeds nagenieten.

 
 Ja ik ben nog steeds aan het nagenieten van de dagen in Nantes.De tas met een afbeelding van de Dear Jane van Joes Meesters werd gekocht bij de Quiltmania stand.

 
 Net als het prachtige boek van An Moonen en Petra Prins,gefotografeerd in het open luchtmuseum.

 Je blijft er in kijken.

 
 Dan natuurlijk het boek van Di Ford nog veel mooier.Wat een aardige vrouw is dat,voor iedereen een praatje en een handtekening in het boek met een persoonlijk tintje.

 
 Als je de quilts van Di Ford en Petra Prins wilt zien kun je naar de Quilttentoonstelling in Veldhoven gaan.Daarzijn ze 3,4 en 5 mei te zien,ze zijn prachtig.

 
 En natuurlijk werden er ook lapjes gekocht en een beugel voor een tas,ja de quiltportomone is leeg,maar weer gaan sparen voor een volgend quiltuitstapje

 
Waarom nou een foto van het Dear-Jane boek,ik zal het vertellen.
Toen ik mijn Dear Jane instuurde voor de tentoonstelling zei ik tegen mijn DH,als hij uitgekozen wordt om te hangen dan ga ik hem nog een keertje maken maar dan in de kleuren van de originele.Ja jullie zien het,het lapje groen voor het middelste blokje is gekocht in Nantes en het volgende project is geboren.
Ik houd jullie op de hoogte .

Groetjes Lia

6 opmerkingen:

sylvia zei

kan me voorstellen, hoor, dat je nog steeds in je bubbel zit!!
En weer een Jane maken, het kriebelt bij mij ook na al die Jane's, maar er ligt nog zoveel!!
Heel veel plezier met Jane no 2!!

Lida zei

Waar je aan begint, maar kan het mij wel voorstellen hoor, maar het is dus weer een forse klus! Maar die kleuren zijn ook zo mooi! Veel plezier met je steekjes, groetjes
Lida

Wietskes Quilts zei

Jeetje wat knap dat je dat gaat doen. dan moet het toch erg goed bevallen zijn he?
Ik ben heel benieuwd? Houd je ons op de hoogte?

groetjes
Wietske

Guusje, zei

Wat een prachtige aankopen heb je gedaan en wat geweldig dat je de Dear Jane nog een keer gaat maken. Ben erg benieuwd.

Marianne zei

Dat vind ik erg knap om hem nog eens helemaal te maken in andere kleuren. ik vind de quilt ook prachtig, maar ben erg zelf al meer dan tien jaar mee bezig. Er komt steeds wat anders tussendoor. Maar na al die mooie foto's die jullie lieten zien krijg ik steeds meer zin om hem weer eens op te zoeken en er mee verder te gaan. Naar de boeken die je noemt ben ik ook erg nieuwsgierig!
Groetjes Marianne

mieke zei

Wat een moedom weer te beginnen.
Succes. grtjs Mieke