zaterdag 20 oktober 2012

Tentoonstelling Woudrichem en SBS-blokjes.

 
 Deze week ging ik ook naar de Quilt-tentoonstelling in Woudrichem,daar was de tentoonstelling georganiseerd door de winkel Schering en Inslag,400 quilts hangen in 3 locaties.In 2 kerken in het stadje zelf en op ongeveer 1km van de winkel hingen er velen in een groot gebouw.Heel erg de moeite waard dus als je nog tijd en zin hebt morgen is de laatste dag.

 
 Deze poppenhuis-tafreeltjes zijn gemaakt in een oude kast,geweldig leuk


 
 Een hele mooie bloementuin.

 
 Deze naar een patroon uit een oude Quiltmania.

 
 En deze naar een voorbeeld van een oude quilt uit het Openluchtmuseum uit het boek van An Moonen met een prachtige broderie perse rand.

 
 Een witte quilt prachtig doorgequilt en zo kan ik nog wel even doorgaan er hing zoveel moois.
Ook een aantal Dear-Jane-quilts en SBS-quilts.
Ik dacht toen ik die zag daar moet ik ook maar eens aan verder gaan en zo gezegd zo gedaan.Gisteren de doos met stoffen en de SBS-quilt tevoorschijn gehaald.Ik las mijn blog terug en een jaar geleden heb ik het laatste blokje gemaakt,toen is de quilt om wat voor reden dan ook in de kast belandt.
Ik heb 4 rijen van 10 blokken al aan elkaar zitten,dus de rijen A-B-C en D

 
 Dit is blok E-6 Jack in the Pulpit

 
en dit is blok E-7 Ribbon Star.
Gisteravond in elkaar gezet want ik had ze vorig jaar al getekend en geknipt.Ik ga er weer met plezier aan verder want ik vind hem te mooi om in de kast te laten liggen.

Groetjes Lia

4 opmerkingen:

Ineke Hulzebos zei

Wat een leuke tentoonstelling, jammer dat ik niet kan, maar goed, er komen vast nog wel meer tentoonstellingen.
Je hebt er weer een paar mooie blokken erbij, mooie kleuren gebruik je.
Fijne zondag

Wietskes Quilts zei

Nou, je hebt heel wat moois gezien en gedaan. Leuk he die poppenhuizen. Ik zou er graag eentje willen hebben. Maar och mijn huis is al zo vol.

Ik ben benieuwd naar het vervolg van je werkjes

Groetjes

Wietske

Monica zei

Mooie quilts van de tentoonstelling laat jij zien, en wat leuk dat jij hierdoor weer zo geïnspireerd bent geraakt en verder bent gegaan met je blokken. Mooi zijn die hoor.

ineke zei

Je hebt helemaal gelijk, te mooi om in de kast te laten liggen. Leuk dat je er weer plezier in hebt. Fijn weekend groetjes ineke