zaterdag 27 oktober 2012

SBS up-date en een nieuwe verslaving.

 
 Blokje E-2 is gemaakt met de naam Corn and Beans.Ik heb de smaak weer te pakken om deze kleine blokjes te maken.Ieder blokje is 6 inch en er zitten hele makkelijke blokjes bij en blokjes die wat meer teken en knipwerk vergen zoals het bovenstaande blokje.

 
 In een doos vond ik laatst geknipte sterpuntjes netjes 6 bij elkaar van een kleur.Een paar jaar geleden heb ik aan de stoffenclub van Atelier Bep meegedaan en twee jaar lang iedere maand een pakketje ontvangen met de mooiste stofjes.Uit ieder stofje heb ik toen 6 sterpuntjes geknipt voor ooit een sterrenquiltje te maken.
Ik denk dat ik de meeste met een donkere ster maak en lichte achtergrond en zo af en toe een lichte ster erin.Zoals te zien is op de bovenstaande foto.

 
En JAAAA het is heel leuk om te doen.

Groetjes Lia

9 opmerkingen:

Annelies zei

Mooi blok en veel succes met de sterretjes.

Ineke Hulzebos zei

Mooi blokje en je sterretjes zijn prachtig.

Merian zei

Geweldig mooi je sterren, en ook je SBS quilt, na de huisjes ga ik weer verder met de Farmerswife heb daar ook weer zin in.
groetjes Merian

Conny's-blog zei

Je sbs blokjes zijn mooi hoor, ben er ook mee bezig en die sterretjes zie je nu veel he, ze worden mooi zeg..................gr.Conny

Wietskes Quilts zei

Dat kan ik me voorstellen. Heerlijk ontspannen werken is dit. ik vind het vooral altijd zo leuk om de kleurtjes te combineren. jij hebt mooie keuzes gemaakt.

veel plezier ermee

groetjes

Wietske

Guusje, zei

O wat een mooi blok is dit en wat een prachtige sterretjes.

marion zei

wat een prachtig sbs blokje en leuk een nieuwe verslaving

Grit zei

Super schön. Mir gefallen Deine Sterne ausgesprochen gut.
LG Grit

Marguerite zei

Wat een mooie blokjes en wat een mooie stofjes gebruik je. Heb een paar blogjes terug bij je gekeken. Ga je meteen volgen.
Groetjes Marguerite
Ben zelf een nog maar pas begonnende quiltster.