woensdag 3 oktober 2012

Singertjesdag.

 
 Zondag was het zover de Singertjesdag bij Atelier Bep.Wat woont Bep toch op een prachtig plekje van Nederland,en het is ook nog eens een gezellig plekje met allerlei leuk ingerichte hoekjes en een prachtige tuin.

 
 Dit is gewoon zo'n plekje onder een afdakje,

 
 en dit hangt ook gezellig te wezen aan een buitenmuur.Bep heeft gevoel voor inrichten ook al zegt ze zelf dat ze maar wat doet.
Iedereen werd gastvrij verwelkomt met een lekkere grote Emma Bridgewater-mok koffie of thee met een stuk worteltaart[overheerlijk]
Toen ging iedereen aan de slag op het singertje met het berenpatroontje.

 
 En ondertussen kwam Francis bij alle tafels langs om vragen te beantwoorden over het singertje.Op de foto hierboven legt ze uit hoe een machientje gesmeerd moet worden.Ze legt het uit en de Mevrouw waarvan het singertje is smeert het zelf,de beste leerschool natuurlijk en wij keken mee en zijn een heleboel wijzer geworden over het uit elkaar halen en smeren.

 
 Carolien had een stapeltje antieke quilts bij voor een show en tell.Ze koopt de meeste tops op ebay en maakt er zelf een quilt van,maar dat kunnen jullie lezen op haar blog.

 
We werden helemaal in de watten gelegd door Bep en haar man Gerhard,het was een superdag.En na afloop gingen onze beertjes ook nog even op de foto,de meesten bijna af .Mijn beertje werd Maandag nog voorzien van oogjes en een snuitje en zal hem de volgende keer laten zien.

Groetjes Lia

5 opmerkingen:

ineke zei

Wat een leuke dag hebben jullie gehad. En laat dat organiseren en verwennen maar aan Bep over, die kan dat als geen ander. Groetjes ineke

Lida zei

Gezellig! Dat huis is ook zo gaaf! Groetjes
Lida

mieke zei

Klinkt heel leuk en gezellig.

marion zei

klinkt als een topdag

Hennie zei

Dit ziet er super gezellig uit Lia ! ! !

Groetjes Hennie.