vrijdag 31 augustus 2012

Eindelijk weer eens aan het doorquilten.

 
 Nou volgens mij is de zomer voorbij en kreeg ik deze week eindelijk weer eens zin om een quilt van de stapel te pakken en lekker te gaan quilten.
Deze quilt lag al gesandwiched dus die is eerst aan de beurt en dan komt de mandjes-quilt.
 
 Een log-cabin die ik vorig jaar maakte op mijn nieuwe naaimachine,lekker stroken snijden en stikken maar.Het is een kerst-quilt dus jullie snappen het al met de kerst moet hij af zijn.Nou dat moet wel lukken want rechte lijnen met venne-garen en een dik naaldje dat schiet lekker op.Een beetje grof dus maar ik ben erg gewend om kleine steekjes te quilten en dat wil ik nu juist niet,dus ik moet dat kleine steekjes nu een beetje loslaten.

 
 Verder wordt er ook nog aan het quiltje Frederike gewerkt,het quiltje van het vorige blog-bericht,dat gaat ook goed vooruit en een foto volgt snel.

 
De 10 vrolijke lapjes want het zijn er bijna 366 en geen 365 want het is schrikkeljaar.Het zijn de lapjes 320 tm 330.

Groetjes Lia

8 opmerkingen:

Lida zei

Wat een mooie log cabin ben je aan het maken! Ja het is weer echt weer om te quilten en je lapjes zijn beeldschoon! Ja meis we zijn er bijna, ik ga ook aan de laatste loodjes beginnen! Veel plezier met je steekjes, groetjes
Lida

Ritainquiltland zei

Je log cabin quilt is werkelijk prachtig. En de kleuren zijn ook weer zo mooi! Met grote steken moet het toch mogelijk zijn om hem net Kerst af te hebben. Zet 'em op!

Anoniem zei

Lia, wat is die logcabin moooooooi. Ik wil hem het liefst helemaal zien en is de kleuren/stoffencombinatie helemaal jouw idee of naar een voorbeeld/patroon? Groetjes Wilma

ineke zei

Wat een mooie kleuren en de kerst ja die ga je zeker halen. Fijn weekend ineke

Anja.M zei

Wat een mooie logcabin, mooi dat rood/wit.
Veel plezier met doorquilten.
Quilt groetjes Anja.

Ann-Mari zei

Love your log cabin. I have just finished a log cabin top in blacks, whites, browns and greens. Will be handquilting it some time in the future.

feltfree på Åsly zei

Wat een prachtig kerstquilt. je kijkt vast uit naar de kerst.
Gr Frederika

Merian zei

dat wordt een hele mooie kerstquilt! groetjes Merian