maandag 30 juli 2012

Als de mandjesquilt af is


 dan mag ik van mezelf beginnen aan dit quiltje:Frederike ontworpen door Jeanneke [jullie weten wel Jeanneke van de huisjes].Het patroontje kocht ik al begin mei op de beurs  in Veldhoven bij Dorry en het mooie stofje bij de open dag van Kristel.
Normaal was ik al lang begonnen aan het quiltje want als ik het in huis heb wil ik eraan beginnen,al is het maar een klein stukje uitproberen.Maar de stapel onafgemaakte quilts wordt zo groot dat ik mezelf maar eens streng heb toegesproken.Nu doe ik dat wel vaker maar deze keer lijkt het te werken.


En NEE ik ben helemaal niet streng voor mezelf want ik vind het superleuk om aan de mandjes-quilt te werken,nog 24 hoekblokjes applikeren , ze er dan weer aanzetten en dan komt toch echt het einde in zicht.Dus nog even een strijkje wegwerken dan ga ik weer aan de slag.

Groetjes Lia

9 opmerkingen:

Wietskes Quilts zei

Gelukkig is het heerlijk weer om te strijken.
Veel plezier met Frederike. Ik heb er ook mee in mijn handen gestaan. Later....... eerst de Dollies, en de Jules, en de Bom van Franchoise, en de mandjes van Marijke en o ja ik wil poeziequilt van Dorien ook maken, en.... en.....

groetjes

Wietske

Merian zei

oh heb jij ook al een strijkmand staan, volgens mij meer quilters.
Bij hangt hij nog, dus morgen ben ik aan de beurt.

groetjes Merian

Lida zei

Wat ben jij goed bezig! En dat quiltje loopt niet weg, dus dat komt wel goed! Mooi dat rozenlapje, groetjes
Lida

Maria zei

Een prachtig stofje, voor alweer een prachtige quiltje, ik durf het ook niet meer te tellen, zou ook eens karakter moeten hebben om eerst allles af te werken, en dan ben ik al een hele tijd zoet, wie weet??
Groetjes,
Maria.

ineke zei

Dat is zeker een leuk quiltje. Ik heb het al op een paar blogs langs zien komen. Ben benieuwd hoe die van jou er tzt uit gaat zien. Maar je mandjes zijn het zeker waard om af te maken. Ik vind ze erg mooi. Veel plezier er bij groetjes ineke

Guusje, zei

Het is een mooie quilt en goed dat je de verleiding nog kunt weerstaan.

Anita - Vlijtige Handjes zei

Hier ga je veel plezier aan beleven. Het is zo leuk om te maken. Ik heb haar gepatched. Het boeketje is erg leuk en fleurig. Ik heb een stukje in mijn Poesie zitten.
Veel plezier na de mandjes.....
Groetjes Anita

Anoniem zei

Oh oh, ik hoor het al. Allemaal wimmetjes. Mooie stof trouwens van Kristel. Ik krijg les van haar, maar deze stof had ik nog niet gezien. Misschien volgende keer beter kijken. Ik ben het overigens helemaal met je eens, zou ze ook allemaal willen maken, maar ja......
groetjes Wilma Oud

Ineke Hulzebos zei

Mooi patroon, deze van Frederike! En het stofje is prachtig