maandag 23 april 2012

Zomerse kleuren.


 Een tijdje geleden maakte ik op mijn borduurmachine dit kleurrijke borduurwerk op spijkerstof.Het lag maar in een doos te wachten op inspiratie.Wat lintjes erbij gezocht en een stofje voor de binnenkant want het gaat een Vrolijke tas worden.
Ik ben er nog niet helemaal uit wordt het linkerstofje met de cirkels de binnenkant of de rechter met de mooie bloemen.


 Ga ik nog hetzelfde patroon borduren voor de achterkant,dan heb ik aan alle twee de kanten een leuke tas.Nou daar ben ik nog niet over uit want het is nogal een patroon dat veel tijd kost nml 3 uur en ik kan het borduurmachine niet alleen laten want als er iets gebeurt bijv de draad breekt moet je er wel bijzijn.Kan ik in de tijd dat het machine zijn werk doet wel lekker een paar mandjes of huisjes maken.


 Of maak ik de achterkant van deze stof voor jullie links op bovenstaand plaatje.Ik ga er nog een nachtje over slapen maar wil de tas wel snel klaar hebben want de zomer en vakantie staan voor de deur.


Lapjes 226 tm 232

Groetjes Lia

7 opmerkingen:

feltfree på Åsly zei

Wauw wat een kunstwerk. Ziet er heel vrolijk uit. Dat wordt een prachtige en hele persoonlijke tas.
groetjes

mieke zei

Mooi, de achterkant zou ik hetzelfde maken als de voorkant.
De binnenkant, Links vh onderste plaatje, het blauwe stofje.
Of de cirkels, dat lijkt hetzelfde blauw.
De gebloemde lap is ook mooi, maar misschien iets te rose !!
Succes met je keuze.

ineke zei

Wat apart zeg zal vast een leuke tas worden. succes groetjes ineke

Lida zei

Wat een schitterend borduurwerk, ja daar moet je een heel mooi en zomerse tas van maken, wordt vast geweldig! Lieve lapjes!! Groetjes
Lida

carine zei

Lia Het wordt vast en zeker een schitterende tas, een mooi borduurwerk in zomerse tinten daar hoort ook een zomerse binnenkant bij. Je twee stoffen zijn prachtig, toch mijn bescheiden mening ,gebied me te kizezn om de cirkelstof te gebruiken, alleen om het kleurenpalet! De bloemenstof kan in zoveel andere projecten gebruikt worden door dit zachte kleurenpalet. Maar natuurlijk, je gevoel moet je volgen dan zul je pas gelukkig zijn met je werk! Veel succes; kijk er al naar uit hoor!! knuffel Carine

noofs zei

Prachtig borduurwerk!

Dekenstikster zei

Dat wordt een super mooie tas! succes en groeten, Wilma