maandag 30 april 2012

Lezing An Moonen.


 Zaterdag was het dan zover,de lezing van An Moonen bij Atelier Bep.
Nog nooit was ik in Hall geweest bij atelier Bep,wel verschillende keren in Doesburg waar Bep een gezellig winkeltje heeft gehad en ik ken haar natuurlijk van de beursen die ik vaak bezoek.
De Tommy [tom tom] werd ingesteld en er stond op dat ik het in 1 uur en 22 minuten zou moeten halen.Dat viel me mee en heel dapper vond ik  van mezelf vertrok ik alleen richting Hall.
In een vloeiende lijn reed ik naar Hall en was er al om kwart over 11.Wij werden om 12 uur verwacht,ik was dus een beetje aan de vroege kant maar ik had gedacht stel dat ik in een file terechtkom dan mis ik wat.
Helemaal geen probleem ik werd heel gastvrij ontvangen en voorzien van koffie en lekkere cake.


 Al snel stroomde het vol in de super gezellige keuken van Bep en kon de lezing beginnen.Wat een boeiende lezing was het weer,het was al de derde keer dat ik een lezing bijwoonde van An Moonen,2jaar geleden nog bij de regiodag van Brabant-oost in Oisterwijk,maar deze keer in een klein gezelschap van 25 mensen was toch wel heel bijzonder.Wat kan An Moonen vertellen en zo lang ook ,van 12 tot ongeveer 4 uur met een kleine pauze.


Omdat ze liever niet heeft dat er foto's van de quilts gepubliceerd worden op blogs en sites deze oude quilt die ze uit Amerika heeft meegebracht zo lekker verwassen dat je de vulling ziet zitten een beetje op elkaar gehoopt.
Het was een bijzondere dag waar ik nog steeds van nageniet en dat kwam ook door de gastvrijheid van Bep.

Groetjes Lia

4 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Ik heb het zondag mogen meemaken Ria, en ik kan het helemaal beamen, zoooo gezellig! Alles, bij Bep, en An, het was een erg leuk uitje!

Martine zei

Lijkt me een geweldige ervaring om daar bij te mogen zijn. Zo stom dat ik niet meer durf te rijden.

Lida zei

Ook al zo genoten,nu heb ik helemaal spijt dat ik niet kon gaan! Maar een volgende keer ben ik zeker van de partij! Groetjes
Lida

ineke zei

Wat een gezellig dagje we hebben zeker wat gemist. groetjes ineke