vrijdag 12 augustus 2011

Up-date Antique Sampler.

 De hartjes van de Sue Daley Antique Sampler zijn ook af.Ik koos voor rode hartjes zoals jullie zien ze springen er echt uit.
 Daarna deze blokjes het zijn vliegertjes vind ik,maar deze zijn pas volgende maand aan de beurt,daar kwam ik pas achter toen ik ze allemaal al geplakt had.Ik had ze ook even weg kunnen leggen maar vind het zo leuk om te doen dat ik ze maar afgemaakt heb.
Eigenlijk zijn deze aan de beurt,het maakt eigenlijk ook niets uit ze moeten toch allemaal gemaakt worden.Ja het is een beetje saai om steeds te zeggen maar het is echt heel leuk om te maken .
Nog even over de red-work borduurtjes,die ga ik eerst helemaal uit elkaar halen en rustig bekijken wat ik ermee ga doen.Het is sonde om daar overhaast een beslissing over te nemen en ik heb verschillende ideeen en twijfel dan weer dus dat ga ik rustig bekijken.
Ik wou nog zeggen geniet van het weer nu ik naar buiten kijk valt de regen alweer met bakken naar beneden,goed voor de tuin zeggen de weermannen dan.Nou die tuin heeft al water genoeg gehad,mijn tomaatjes rotten weg.
Toch een fijne dag.
Groetjes Lia

5 opmerkingen:

Merian zei

Ze zijn wel leuk hoor, ook al is het saai.
En je rode borduurtjes gewoon even weg leggen en ineens weet je hoe je het wilt.

gr. Merian

Anoniem zei

Regen.. echt quiltweer dus. Veel plezier met je blokjes!

Nicky zei

Lovely blocks again Lia - any chance of seeing all of them together so far?

Guusje, zei

Ze zijn mooi je blokken en ja als het het eenmaal erg leuk vind om aan te werken blijf je doorgaan heel herkenbaar.

marion zei

geweldig mooi je blokken, wat maak je er toch elke keer iets heel moois van.......