woensdag 17 augustus 2011

Een beetje vanalles wat.

 Ik ben een beetje met vanalles bezig.De blokjes van de Sue Daley-quilt zijn zover af,verder worden er nog wat mandjes gemaakt,dat werkt het fijnste als je lekker in het zonnetje zit.Er is een stapeltje voorbereid dan kan ik zo hier en daar wat mandjes applikeren.Er zijn er nu 100 af en ik ga nog even door want vannacht zag ik ineens de quilt op mijn bed liggen met eronderuit zo'n mooie brede kanten rand,OOOooo het moet niet gekker worden.
Verder ben ik nogal wat bezig met mijn nieuwe aanwinst,je ziet hem hierboven,de Pfaff creative 0.4 met een borduurmodule erbij,WAT EEN LUXE.
Ik ben om de machine een beetje te leren kennen een log-cabin quilt begonnen[foto's volgen] gewoon rechte lijnen stikken ,dat gaat erg goed er zijn al 30 blokken klaar.Ik ben er zo blij mee zoiets groots heb ik nog nooit voor mezelf gekocht.
Nu ga ik nog even lekker in de zon,want daar moeten we nu ook van genieten.

Groetjes Lia

5 opmerkingen:

carine zei

Prachtige aanwinst moet ik zeggen , fijn dat je er reeds goed overweg mee kan. gaat vlotter of met de hand hé, maar ja dan heb je zowiezo een leuk werkje gemaakt in een mum van tijd; quilten ook met de machine of et de hand? ik kijk er al naar uit hoor! veel succes met alles wat je onderneemt , groetjes uit Brugge Carine

Anita - Vlijtige Handjes zei

Je mandjes zijn leuk maar de machine is Prachtig. Ik heb even gegoogled en het is een Puik machientje. Heel veel plezier ermee.

Ieke zei

Wow, wat een mooie machine! Aangezien de machine die ik van mams kreeg nu kapot is, ga ik maar eens sparen... En ik vind je mandjes ook super!

Guusje, zei

Wat een pracht machine daar zul je heel veel plezier aan beleven en je mandjes ook al zo mooi. O ja de rand onder de mandjes uit mooi he die ben ik al aan het fabriceren.

marion zei

mooi beeld, al die mandjes met een brede rand kant.......

Mooie machine ook, speel maar lekker....