dinsdag 11 januari 2011

Verandering van spijs doet eten.

 Zaterdag kwam het blok van de maand-pakketje van de Kalender-club van Dorry in de brievenbus vallen.Ik vind hem zo leuk,meteen ook maar aan begonnen.Ik twijfel nog of ik er aparte quiltjes van maak of een grote.
 Ik heb mijn rode hexagon-quilt even in de kast gelegd en deze tevoorschijn gehaald.Het is de apple core gestempeld achter op de stof, het stempeltje komt ook van haar en ik ben er al 2 jaar mee bezig.Het is zo leuk om het zo nu en dan op te pakken.Ik heb 26 rijen  van 21 stukjes aan elkaar en er ligt een rij van 26 stukjes te wachten.Als die rij eraan zit dan zijn er toch al 572 apple-core's aan elkaar.Ik vind het nog steeds leuk dus ga er rustig mee door.
Toen ik op het bed stond om een foto te maken dacht ik dan ook maar een foto van mijn nieuwe lampje.Hij krijgt de Kitch-prijs maar ik vind hem helemaal leuk.
Groetjes Lia

5 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Wat een leuke sneeuwman Lia, ik heb hem ook, maar alleen deze sneeuwman, de andere wel de patronen maar nooit verder gegaan, misschien nu een stimulans ? Je apple cores vind ik ook super, zo,n mooi patroontje.

groetjes, Jeannet

katrien zei

Prachtig die applecore,en leuk miniquiltje.

martine zei

Prachtig je Apple core quilt. Heb de stempeltjes ook maar nog niet gebruikt.

goof zei

Wat zijn je appeltjes MOOI!!!
:o)

Anoniem zei

Hoi lia,
wat zijn je appletjes mooi geworden en al zo groot.
gr. merian