maandag 17 januari 2011

SBS bericht.

 Er zijn weer 4 blokjes af van de SBS-quilt.Mijn mandjes-quilt fungeert als prikbord.Ik ben maar afgestapt van een wekelijkse of maandelijkse up-date.Als ik zin in blokjes maken heb begin ik gewoon,en dat bevalt me goed.Jullie zien hieronder het volgende blokje al geknipt liggen,dat is vanavond aan de beurt om aan elkaar gezet te worden.
Als ik zo mijn blog terug kijk is het wel erg veel rood wat ik tegenkom.
Toeval want in het verleden maakte ik quilts in allerlei kleuren.Een tijdje was zwart favoriet en er werd een Amish quilt gemaakt,zelfs een zwarte Dear Jane met paars en groen.Dat zou ik nu niet meer doen,niets is zo veranderlijk als de mens zal ik maar zeggen.Ik zet hem deze week eens op de foto dan kunnen jullie zelf oordelen.Hij of zij komt alleen uit de kast om eens anders gevouwen te worden en gaat dan weer terug de kast in.Ik heb ook niet de behoefte om hem op bed te leggen of aan de muur te hangen.
Ik zeg ook steeds ik wil de dear Jane nog wel eens maken maar dan in een lichte uitvoering.
Maar ik ga eerst gezellig verder aan de SBS.
Groetjes Lia

3 opmerkingen:

Margreet zei

Mooie blokjes voor je SBS! Hoeveel heb jij er af? Ik zit zo rond de 50 stuks en ook ik maak blokjes als ik er zin in heb. Zo'n up-date per maand heb ik wel gedaan, maar is uiteindelijk niks voor mij. Gewoon af en toe laten zien als het je uitkomt. Enneh...ik vind die rode blokjes wél heel mooi hoor!! Groetjes, Margreet

Quiltendewilma zei

Wat een mooie blokjes. Ik ben ook opgehouden met alle updates. Lekekr bezig zijn waar je zin in hebt!!

Anoniem zei

Margreet,ik heb er nu 25 af, 1 blokje moet opnieuw dat is een stuk kleiner dan de anderen.Het scheelt wel een halve inch.Ik kwam er gisteren achter toen ik ze op mijn werkwand hing.
Groetjes Lia