zondag 20 januari 2019

2019

 
 Het nieuwe jaar is alweer 3 weken oud. Ik heb niet stil gezeten want er is een hele rij klaar van mijn Dear Jane punten. Hierboven de linkerkant

 
 en hier de rechterkant, ik kreeg het niet in een keer mooi op de foto.

 
 Er werden ook nog een stel punten gemaakt en de tweede rij kan ik ook weer bijna aan elkaar zetten.

 
 
 De Glitter-quilt is bijna doorgequilt. Het middenstuk is helemaal klaar, nu de randen nog ,ongeveer  30 punten quilten dus.
Het gaat allemaal heel goed en belangrijk ook ,ik vind het leuk om te doen ,want geloof me als ik er niets aan vind dan doe ik er ook niets meer aan .Dan verdwijnt het weer in de mand.
We hadden hele gezellige en drukke weken, nieuwjaarsrecepties oppasuurtjes en uitstapjes . In onze stad Tilburg is een nieuwe bibliotheek geopend ,de Lockhal ,wat een prachtig industrieel gebouw.
Ze hebben de voormalige werkplaats van de NS helemaal verbouwd tot bibliotheek met daarbij werk ,vergader en tentoonstellingsruimten met behoud van oude elementen. Echt een super aanwinst voor de stad. Daar hadden we een rondleiding de eerste vrijdag van het nieuwe jaar.
Ik kreeg ook een heel leuk verjaardagskado nml een uitstapje naar
de Lion King in het Circustheater in Scheveningen, GEWELDIG ,daar ben ik samen met mijn schoondochter Woensdag naar toe geweest.

 
 Waar ik me ook erg op verheug is het nieuwe boek van Susan Smith dat eind van de week uit komt, ik heb het al besteld want dat wil ik niet missen.
Ik maakte al haar Stonefield

 
en natuurlijk de Sweet William.
Ik denk dat ik de Stonefield maar eens in gebruik ga nemen en op ons bed leg en voor de Sweet William een plekje aan de muur ga zoeken want ze liggen allebei mooi te wezen op een stapeltje.

Fijne Zondag groetjes Lia

9 opmerkingen:

Ineke zei

Je maakt prachtige quilts Lia, zeker de DJ is helemaal mooi aan het worden, als ik de punten zo bekijk! Succes met de laatste quilt-steekjes aan de Glitter-quilt!

Lida zei

Prachtig wordt je glitter en je Dear Jane begint ook lekker op te schieten! Groetjes
Lida

betty prins zei

Wat gaat je DJ nu snel, het eind is duidelijk in zicht...Je 'glitters' straalt je tegemoet, een plaatje van een quilt!

Annie Kingma.Bonnema zei

Wat een gezellig blog om te lezen, en je quilten zijn prachtig.
Fijn zo´n cadeau naar de musical
Groetnis Annie

BezigeBijMirjam zei

Jij hebt hard gewerkt Lia! Heel mooi zijn de punten!👍🏼🤗

الرحمه للتنظيف zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
hamoda hmada zei


شركة تنظيف منازل بالجبيل افضل شركة خدمات منزلية بالجبيل نظافة شاملة مع التعقيم والتلميع وابادة الحشرات شركة تنظيف بالجبيل شركة المثالية هي افضل شركة نظافة بالجبيل والمنطقة الشرقية تقدم لعملائها افضل جودة وارخص الاسعار بالاضافة الي تقديم الخدمات من خلال عمالة مدربة وذات خبرة كبيرة بمجالات التنظيف ومكافحة الحشرات , فلا تتردد في الاتصال بشركة تنظيف بالجبيل للحصول علي كل ما هو مميز ولضمان الحصول علي منزل امن نظيف راقي خالي من المواد الضارة والميكروبات

شركة تنظيف منازل بالجبيل
شركة تنظيف بالجبيل

hamoda hmada zei


شركة تنظيف منازل بالخبر
شركة تنظيف مسابح بالخبر
شركة تنظيف مكيفات بالخبر

liliane bral zei

Wat een vliegende start heb jij gemaakt in het nieuwe jaar. Dat zijn héél wat DJ punten!!
Zo komt het einde echt wel in zicht. Leuk!!
Volgens de beschrijving die jij geeft lijkt me jullie nieuwe bibliotheek een geweldige plek. Ik kom graag in bibliotheken!
Mooie glitters ben je aan het doorquilten. Nog even......
Groetjes, Liliane