vrijdag 22 januari 2016

HEEEEEL ver weggestopt.

 
 Ja heel ver weggestopt was dit beginstuk van de Love Entwined quilt, patroon als BOM van de maand ontworpen door Esther Aliu en door haar iedere maand op haar blog gezet. Het patroon was gratis te downloaden in 2013-21014.
Esther Aliu heeft de quilt ontworpen naar voorbeeld van een antieke Marriage Coverlet uit 1790.

 
 Half quiltend Nederland begon eraan en ik ook zoals je ziet en zoals wel vaker was ik het een beetje beu, andere dingen kwamen langs en hadden voorrang.
Om eerlijk te zeggen was ik de quilt ook helemaal vergeten tot een paar maanden geleden quiltvriendin Dorien weer aan haar LE begon, ja en die heeft er zo hard aan gewerkt dat ze aan haar laatste randen bezig is. Ik dacht JA die heb ik ook nog ergens en omdat mijn Camelot af is en ik niet weer aan iets nieuws wilde beginnen heb ik hem weer opgezocht.

 
 Dat viel nog niet mee , in een mandje helemaal onderin ,nog onder een niet afgemaakte huisjesquilt waarvan ik het bestaan ook bijna vergeten was, daar kwam hij tevoorschijn.

 
 De lapjes die ik in de quilt gebruikte waren ook over nieuwe projecten verspreid, die liggen weer keurig in de LE mand

 
 net als het patroon. Dus ik kan weer aan de quilt beginnen.

 
Aan het olifanten-quiltje wordt ook nog gewerkt,3 zijn er helemaal af en 3 moeten nog een oor en staart krijgen.
Heel leuk om weer eens met wat fellere stofjes iets te doen .

Groetjes Lia

6 opmerkingen:

Nardy Beltman zei

Je LE is prachtig! Goed dat je hem af gaat maken, want het is een prachtige quilt.
Fijn weekend!

ineke zei

Wat leuk en goed dat je hem af gaat maken. Ik ben inmiddels met de laatste rand bezig, maar het blijft heel leuk om aan te werken. Volhouden hoor want je middenstuk is prachtig. Groetjes ineke

Guusje, zei

Wat leuk dat je de LE af gaat maken. Het is een prachtige quilt. Ik wil dat ook nog gaan doen. Mooie olifanten heb je erbij gemaakt.

Lida zei

Ja soms verdwijnen sommige quilts even uit het oog en het hart, maar deze verdient het om afgemaakt te worden en ook die schattige olifantjes! Groetjes
Lida

Patricia zei

Wat maak je veel mooie quilts ! Ik heb even bijgelezen op je blog en zie veel moois langs komen.
Goed dat je nu aan de LE verder gaat ! Te veel projecten die niet af zijn, dat gaat op een gegeven moment vervelend voelen, is mijn ervaring.
Veel succes !

Elisabeth zei

Het is een prachtig begin...bij het zoeken naar LE's kwam ik op je blog(op FB had ik hem ook al gezien) ikben benieuwd naar het vervolg! Groetjes Elisabeth