donderdag 29 oktober 2015

De laatste 4 hexagonnen.

 
 De laatste 4 hexagonnetjes zijn klaar en worden op de 4de rand geapplikeerd, hehe wat een werk. Er zitten al 3 randen met hexagonnen om de quilt en de vierde is bijna af dus en kan dan als laatste loodje aan de Stonefield.

 
 Ik besloot om maar 2 rijen met hexagonnen langs de quilt te maken, in het oorspronkelijke patroon zijn er 3 rijen. Ik zette ze ook wat dichter bij elkaar zodat het  toch nog in totaal 132 hexagonbloemetjes werden .30 aan de twee zijkanten en 36 aan de boven en onderkant.

 
Dit is de rechter bovenhoek en in het kleine vierkantje komt nog een klein geapplikeerd hartje ,daarnaast is nog een stukje wit ,wat zal ik doen ,ook iets erop applikeren of straks heel intensief quilten ?
Het is in alle 4 de hoeken zo en ik dacht al misschien valt het in het geheel helemaal niet op omdat het in alle hoeken hetzelfde is.OOooo ik denk er nog even over misschien schiet me wel iets anders te binnen ,maar ik ben zo blij dat de top BIJNA af is.

Groetjes Lia

6 opmerkingen:

mieke zei

Lieve kleurtjes van de Stones .
Zoals ik het zo zie , die ene hoek , zou ik er iets op appliceren.
Succes, grtjs Mieke

Ineke zei

Wat wordt je Stonefields toch mooi!!!

marga zei

Wat een mooie kleurrijke quilt.
Groeten
Marga

christine zei

Prachtig.

christine zei

Prachtig.

Anoniem zei

Zie net dat ik een paar blogjes gemist heb. Wat gezellig die sterrenquilt, die zal hij vast nog eens terugvragen. Je Stonefields is prachtig, maar als ik goed tel dan heb je 132 hexagonbloemen gemaakt, wat een werk, er staat me nog wat te wachten. Proficiat met je bijna Affo. Groetjes Dorien