vrijdag 10 oktober 2014

Quilt ingeleverd.

 
 Zo ,vanochtend mijn mandjes-quilt ingeleverd in Woudrichem voor de tentoonstelling georganiseerd door quiltwinkel Schering en Inslag.
De tentoonstelling is van 18 tm 26 Oktober en is zeeeeeer de moeite waard.

Wat een gedoe ,niet het inleveren maar de reis ernaartoe.
Er wordt bij Waalwijk flink gewerkt aan de weg en ik miste een afslag, kwam vervolgens midden in de polder terecht en natuurlijk de TOM TOM vergeten. Ik dacht nog de weg ernaartoe heb ik al zo vaak gereden dat ding heb ik niet nodig. Maar goed ik zal jullie niet opzadelen met heel het reisverslag, via Heusden ben ik er toch gekomen en de terugweg ging aanzienlijk korter.

 
 Deze week ook weer eens geborduurd op mijn borduurmachine, hierboven een etiket voor de mandjes-quilt.Daar zat nog geen etiket op . Ik ben niet zo van de uitgebreide verhalen enz op mijn quilts , naam en jaartal vind ik genoeg.

 
 Nog twee heel eenvoudige etiketjes.

 
En een kannetje dat ik wil combineren met wat bijpassende theekopjes die ook al af zijn .Ik denk een leuk kussen voor in de serre.
Wordt vervolgd.

Groetjes Lia

4 opmerkingen:

Quilting Moesje zei

Fijn dat je toch nog goed aangekomen bent (ook met je mandjes :0)
Spannend lijkt me en leuk je quilt tentoongesteld !

Ik ben ook geen ster in de weg vinden...als er dan opeens een omleiding aangegeven word ... maar dan niet de hele omleiding aangegeven wordt bijvoorbeeld ... en mn tomtom doet t niet...
Dan ben ik ook steeds blij alsmik toch weer thuis ben gekomen ; 0)

conny's quilts zei

Wat een mooie quilt voor een tentoonstelling. Leuk dat íe mag hangen

Guusje, zei

Wat spannend mogen hangen op een tentoonstelling. Jammer dat je verkeerd gereden bent.

Monica zei

Super leuk dat deze mooie quilt van jou op een tentoonstelling mag hangen, even zoeken waar (in welke plaats) Schering en inslag ligt.