dinsdag 18 februari 2014

Celtic Solstice Mystery.

 
 Op 29 November 2013 plaatste Bonnie K Hunter de eerste aanwijzing voor de  Celtic Solstice Mystery.Daarna iedere week een opdracht.

 
 Op 1 Januari kwam de laatste opdracht en dat was het in elkaar zetten van de blokken en ook de aanwijzing om van de blokken een quilt te maken.

 
 Het was echt een hele klus maar zo leuk om te doen ,je leert er zoveel van bijvoorbeeld het snijden en naaien van de blokken op bepaalde manieren.
Als je wilt weten wat de trukjes en aanwijzingen zijn kun je op de naam van Bonnie K Hunter drukken ,op haar site is de Mystery nog te downloaden.

 
 Omdat de hele quilt met de naaimachine gemaakt is leek het me wel leuk om hem door te quilten met de naaimachine.Weer een hele klus maar met een paar blokken per dag schoot het toch lekker op.

 
Ik ben blij dat ik de quilt meteen afgewerkt heb,gisteren het laatste stukje van de binding omgezoomd,dat was dan ook het enigste dat met de hand gedaan is.
Een quilt af in amper 3 maanden ,nou niet gek al zeg ik het zelf.

Ojaa vergeet ik nog te zeggen dat de lapjes uit eigen voorraad kwamen,niets gekocht,een lekker bij elkaar geraapt zootje.

Fijne dag Groetjes Lia.

7 opmerkingen:

Joost van Haaren zei

Wow! Die is mooi geworden! X Joost

Monica zei

Wat leuk in zo'n korte tijd een heel mooie quilt kant en klaar af! chapeau!

Manuela zei

It looks fantastic.

Greetings, Manuela

Lida zei

Nu ik mag dat zootje van jou wel, wat een enige quilt is het geworden! Maar best een hele klus nog als ik al die kleine stukjes zie!
Gaaf!
Groetjes
Lida

mieke zei

Zootje of niet, het is een mooi eindresultaat.
grtjs Mieke

Judith zei

mooi geworden hoor! wat een leuk patroon :0) en dat in drie maanden, petje af!

sandrarobben zei

Heel mooi geworden en ook knap dat je die grote lap onder de naaimachine doorkreeg voor het quilten. Bonnie werkt graag groot is me al opgevallen.