vrijdag 18 oktober 2013

Veldhoven.

 
 Het leuke van quilten is dat je van tijd tot tijd naar een mooie tentoonstelling of beurs gaat en waar je gezellige quilters tegenkomt ,die waren er genoeg gisteren in Veldhoven.
En ook volop winkeltjes met de mooiste lapjes en aanverwante artikelen.

 
 Een paar details van de quilts die er hangen de tentoonstelling duurt nog tot en met zondag en het is niet leuk voor degene die nog gaan om alles prijs te geven.

 
 Bij de stand van Quiltmania zag ik dit boek ,het stond bovenaan mijn verlanglijstje en bij binnenkomst heb ik het meteen gekocht [JA stel je voor dat het uitverkocht zou zijn op het eind van de dag] Heel zwaar is het en gelukkig mocht ik het achter de stand van Dorry laten tot ik naar huis ging.

 
 Deze prachtige quilt staat er ook in en de quilt hangt in de stand van Quiltmania, ZO mooi ,ik stond erbij en keek ernaar en geen foto van de echte genomen ,JAMMER.

 
 Ook stond er een standje met oude handwerkspulletjes ,knoopje ,bandjes en nog veel meer. Daar kon ik mijn collectie oude zakdoekjes uitbreiden met deze drie exemplaren.

 

 
En natuurlijk een paar lapjes gewoon voor de projecten waar ik mee bezig ben en de twee rechter lapjes zijn dertigerjaren stofjes voor mijn
 Farmers Wife quilt.

Veel plezier aan degene die nog gaan.
Groetjes Lia

4 opmerkingen:

Rennie zei

Ik had al op FB gereageerd. Je blog straalt van genot.

Quilting Moesje zei

Wat jammer dat ik je niet heb gezien en gesproken !
Ik vond t ook een hele dag genieten :0)))
Groetjes,
Simone

Wietskes Quilts zei

Super leuk weer he?
groetjes
Wietske

mieke zei

Gezellig en leuk.
Leuke lapjes, dat apple-core stofje !
grtjs Mieke