dinsdag 2 juli 2013

Even een Up-date.

 
 Wat ben ik toch allemaal aan het doen,had ik me nog zo voorgenomen dat ik aan niets nieuws zou beginnen ga ik toch voor de bijl met de applicatie-bom van Esthet Aliu.Ik denk maar zo iedere maand een stukje erbij moet toch lukken.
Marian heeft op haar blog een lijstje van andere deelnemers,gezellig dan kunnen we het een beetje van elkaar bijhouden.Dus als je zin hebt geef je op.

 
 Zelf ben ik twee keer aan het middenblok begonnen.Ik kreeg het middenstukje niet goed aan de rode punten.De rode punten is een Den Haan en Wagemakers stofje en een beetje stug,dus heb ik het uitgehaald en het rondje erop geaplikeerd.Dit is het begin en in deze sfeer gaat de hele quilt groeien.

 
 Ook nog de Sweet William,ook een blok van de maand en daar heb ik

 
 twee blokjes van af en de derde bijna dus ben ik goed op schema.

 
En wordt er ook nog iets afgemaakt zul je je misschien wel afvragen?
Jazeker er worden BIJNA iedere dag en paar draadjes gequilt aan de mandjes- quilt.

En nu is het tijd om de ramen te gaan zemen want gisteren is de glazenwasser geweest om de ramen boven te wassen.Ja stond ik net te strijken en steekt er ineens een hoofd boven de vensterbank,jullie snappen het al.Het was ook niet de eerste keer dat hij me zo verraste
Gelukkig was ik niet hard aan het meezingen met een CD.

Fijne dag Groetjes Lia

18 opmerkingen:

Marguerite zei

Wat leuk om te zien dat iedereen hetzelfde maakt en toch heel anders. Ben zelf nog niet zover dat ik me aan zoiets durf te wagen. Maar wie weet over een paar jaar.
Groetjes Marguerite

Ieke zei

Gezellig he, zo'n clubje om aan de Love Entwined te werken. Mooi kompas heb je gemaakt! Maar ook allebei de mandjes-projecten worden zo te zien helemaal super.

Ineke Hulzebos zei

Mooie blokken, succes!

conny's quilts zei

Mooie projecten Lia!

feltfree på Åsly zei

Je kompas wordt erg mooi van kleur. Je hebt het er maar erg druk mee.
Groetjes Frederika

ineke zei

Mooie projecten kan me voorstellen dat je dat niet kan weerstaan. Groetjes ineke

Lida zei

Oh wat ben je met leuke dingen bezig en wat een mooie! Succes met je steekjes ziet er prima uit en die nieuwe is een snoepje!
Groetjes
Lida

Annelies zei

Wat een mooi begin !

Phebe and Jane zei

Mooi begin, je kompas. Ik vind het best moeilijk hoor, het kiezen van de kleuren en de stoffen. Volgens mij heb jij een goede keus gemaakt.
Groetjes,
Marian

mieke zei

Je laat veel mooie blokken zien, Lia.
grtjs Mieke

Guusje, zei

Mooie mandjes en wat een mooie middenstuk.

Klaske zei

Tja ik zou ook niets nieuws beginnen, maar dit kon ik ook niet laten..Mooi hoor!

Anja.M zei

Wat ben je met mooie projecten bezig.
Quilt groetjes Anja.

leonie zei

Ik ben ook bezig met de Sweet William en gisteren heb ik deel 1 uitgeprind van de LE. Lijkt erop dat we dezelfde quilts gaan maken, leuk!!

Anoniem zei

Kan het kloppen Lia dat ik jouw kompas nog niet in een fotoalbum heb gezien op Esther's Yahoo blog? Doen hoor, het is zo ontzettend leuk en je kompas is prachtig! Auckje van der Leij

Gert zei

Wat een heerlijke projecten laat je ons hier weer zien. Die bom ziet er super uit, ik kan mij indenken dat je hiervoor gevallen bent. Veel plezier ermee!

Marijke zei

Weet gewoon niet waar ik het eerst zal kijken zoveel moois is er te zien, wat prachtig je compas met deze kleuren en de streepstofjes wauw!
alvast fijn weekend,
groetjes van Marijke

Annemieke zei

Mooie projecten. Ik kwam ook even nieuwsgierig naar je LE kompas kijken. Mooie kleuren!
Groetjes
Annemieke