maandag 29 april 2013

Weer terug uit Nantes

 
 Weer terug van 4 fantastische dagen in Nantes.Wat vond ik het spannend om mijn Dear Jane te zien hangen in die grote zaal tussen al die andere Dear Jane's.

 
 In rijen naast elkaar , een rij boven en daar nog een rij onder,zoveel moois bij elkaar.

 
 Het leuke was dat mijn quilt boven de quilt van Wil hing,ik lees haar blog en zij leest het mijne,dat vond ik heel leuk.

 

 
 Ik zet er nu foto's van donkere Dear Jane's omdat de mijne ook donker is en er niet zoveel donkere quilts waren,de lichte quilts in allerlei kleuren zoals de originele en ook rode, blauwe,een prachtige groene,met Kaffe Fasset stofjes en nog veel meer variaties hadden de overhand.

 
 De eerste dag gingen we meteen naar de expositie en de tweede dag nog een keertje terug voor nog een rondje en een paar foto's.

 
 Wat zou Jane daar toch van gevonden hebben zoveel quilts, in allerlei variaties ,gemaakt naar het voorbeeld van haar quilt nu 150 jaar later.

 
 
 Ze zou het niet kunnen geloven denk ik.
Morgen nog meer Dear Jane's en andere foto's.

Groetjes Lia

4 opmerkingen:

mieke zei

De quilts in de donkere kleuren, zijn zeker zo mooi dan de lichtere kleuren.
Naar mijn smaak.

Wilma Kuin zei

Prachtig om al die verschillende DJ te zien,..

Lida zei

Wat een prachtige quilts zijn het toch en de jouwe hing daar schitterend tussen! Nu nagenieten, groetjes
Lida

not so zen -quilts in Paris zei

Lia, ik ben je niet tegengekomen, en dat vind ik heel jammer, want ik had graag een paar minuten met je gekletst. Zo gaat dat nu eenmaal bij dergelijke evenementen,en we hingen dus zusterlijk bij elkaar. Een volgende keer beter en dan is er altijd nog internet. Hoop dat je Nantes en de stad vooral ook leuk vond. Will in Parijs, kil en zonloos, een mens zou er sikkeneurig van worden....