vrijdag 4 mei 2012

Borduren en mandjes.


 Deze week werd er nog een bloempatroon op de machine geborduurd.Ik heb besloten dat aan iedere kant een zelfde motief komt.Hierboven zien jullie het patroon bijna af.Ja aan twee kanten hetzelfde dan hoef ik niet zo op te letten hoe ik de tas vast houd [HAHA].


 En hier staan de lichtelijntjes om de bloemen dat maakt het helemaal af.Nu de tas nog in elkaar zetten,dat wil ik volgende week doen.


 Ondertussen dat het machine aan het borduren was deed ik de strijk want je moet er wel bijblijven omdat het spoeltje op raakt en dan verwisseld moet worden,je steeds een andere kleur in moet rijgen en omdat de naald kan breken.Dat was dus het geval want ik had er een lichte borduurnaald in zitten terwijl ik op spijkerstof aan het borduren was.

Ook heb ik in de wacht-tijd aan de mandjes gewerkt, na een hele tijd weer opgepakt en weer zo leuk om te maken.


 Wat rijen aan elkaar gezet.Heb ook besloten dat ik er af en toe een lief tafreeltje tussen doe.


zoals jullie op bovenstaande foto zien.

Groetjes Lia

6 opmerkingen:

feltfree på Åsly zei

het ziet er heel mooi uit. Een prachtige tas wordt het.
gr Frederika

Christel zei

Erg mooi die borduurtjes en de mandjes:). Ik moet mijn mandjes nog sandwichen en quilten en borduren op de machine is al lang geleden, nog genoeg te doen dus. groetjes.

Ritainquiltland zei

Wat een schitterende mandjes!!
Ik krijg gewoon zin om ze ook te maken.

Ieke zei

Wat een mooi borduurwerk! Da wordt een prachtige tas. En leuk he?!? Die mandjes maken. Ik ben er (stiekem) ook mee begonnen & ze zijn echt verslavend. Denk dat ik er maar een aantal ga voorbereiden zodat ik die mee kan smokkelen als ik ergens heen ga ;-)

groetjes, Ieke

Guusje, zei

Wat een prachtig borduurwerk en je mandjes vind ik erg mooi worden.

ineke zei

Die mandjes ik heb er menig gezien,maar wat blijft het mooi. Die van jou mogen er ook zijn en nu er al wat rijen aan elkaar zijn een prachtig gezicht. Fijne dag groetjes ineke