maandag 14 mei 2012

Bijna een affo.


 Afgelopen weekend was het weer familieweekend,dicht bij huis deze keer naar Lage Mierde waar mijn DH en ik in een soort houten hooimijt bivakeerden en de rest er omheen stond met de caravan.Heeel gezellig weer maar wel koud.Iedereen van de familie was blij dat het bij ons binnen lekker warm was en dat in onze hooimijt een lekker kacheltje stond.
Het familieweekend is ongeveer het enige weekend in het jaar dat door mij niet gehandwerkt wordt,gewoon geen tijd,te druk met bijkletsen wandelen enz.Ik heb wel altijd iets bij,deze keer de mandjes,maar het komt er gewoon niet van.


 Er wordt hard gequilt aan de Sue Daley's Antique Sampler,en ik houd erg van veel quiltwerk in een quilt.Ik blijf maar doorgaan zo heerlijk rustgevend vind ik dat.De grote blokken zijn gerasterd en de kleinere blokken aan de binnenkant op een kwart inch,net buiten de cirkel,binnen de cirkel en om het patroon.


 De eerste buitenrand is af.


 Nu de drie laatste randen nog quilten en dan de binding eromheen,bijna af dus.


Dit zijn de lapjes,een beetje verwaarloosd met het op mijn blog zetten maar ik ben weer bij.Dit zijn lapjes 241 tm 253.

Groetjes Lia

13 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Lia, wat vind ik dit toch een mooie quilt, kan ik het patroon niet van je overkopen? Lage Mierde.....daar woont heel veel familie van ons, wij zaten er twee weken terug, ook zo koud, Brrrrr

feltfree på Åsly zei

Het wordt een prachtig quilt.
Jammer dat het zo koud was. Hopen op beter weer de komende vrije dagen, niet waar?

Lida zei

Wat kun jij mooi quilten, dat vind ik echt prachtig! Ja zo'n leuke familie bijeenkomst is altijd genieten! Gave lapjes, nu je bent niet de enige die achter loopt, maar ik kom het komende weekend wel weer bij! Groetjes
Lida

Ineke Hulzebos zei

Wat een kleine steekjes, je quilt erg mooi en ik moet ook jou gelijk geven, dat het erg rustgevend is om door te quilten.
Groetjes

Guusje, zei

Wat wordt de antieke prachtig. Het is altijd geweldig mooi om een quilt te zien veranderen als hij gequilt wordt. Mooie lapjes laat je ook zien.

Annelies zei

Wat wordt hij mooi zeg !

Quiltendewilma zei

Lia,.. pRACHTIG!!

Karen zei

The quilting makes the design look very good. I like your quilt very much!

Quilting Moesje zei

Prachtig !
Zie ik nu een bekend lapje onder een tulpje ( k heb pas bij de quilthoeve een soort turqoise lapje met creme bloemetjes gekocht n.l)
Grappig dat dat toch wel opvalt,
nu bij jou zie ik dat ie goed bij zacht blauwe anderen staat ... bij mij is het nog wel puzzelen bij m'n andere stofjes .... maar ja, dat hoort erbij :o),
Groetjes,
Simone

ineke zei

WOW wat is hij mooi. Wat kan je mooi quilten.Ik ben het met je eens dat het heerlijk quilten is. Nog maar 3 randen te gaan, daar blijf ik nog even van dromenLOL. succes met de 3. groetjes ineke

Miranda zei

Wat is het een schitterende quilt aan het worden Lia!

mieke zei

Een hele mooie quilt.

marion zei

wat een prachtige quilt is het toch.........