maandag 13 februari 2012

Huisjes gebouwd.


 Er wordt zo nu en dan een huisje gebouwd,29 zijn er af.Hierboven 28 en de 29ste staat net niet op de foto.Ik ga ze maar eens aan elkaar zetten dat ziet er beter uit.
Het weekend was gezellig,gisteren naar mijn broer en zijn gezin in Rotterdam geweest en ik dacht er ligt nog een kruidvattreinkaartje [de actie zou vorig weekend aflopen maar is verlengt tot en met het laatste weekend van Februarie ivm de chaos van vorig weekend]dus ik pak de trein.Zit ik in de trein en dacht ik vergeet iets maar kon er maar niet achter komen wat,tot ik in Dordrecht kwam en dacht OOooo vergeten mijn kaartje te stempelen,ik ben een zwartrijder.Maar dacht ook meteen ik ben er nu toch bijna laat ik het er maar op wagen.Gelukkig geen conducteur te bekennen en met toch wel een beetje buikpijn kwam ik zonder contole in Rotterdam.
Gezellig aan de koffie met taart want er waren ook nog 2 verjaardagen te vieren.
Terug naar huis kreeg ik een lift van vrienden dus mijn treinkaartje is nog 2 weekenden geldig OEPS eigenlijk niets voor mij zoiets.


Lapjes 160-161 en 162.

Groetjes Lia

6 opmerkingen:

Lida zei

Dat heet een mazzeltje! Ach maak je maar niet druk, denk maar aan al die mensen die wel een kaartje hadden en door anderen en met de auto zijn thuis gebracht de afgelopen weken! Lief lapje en je huisjes worden heel leuk, groetjes
Lida

MARJO zei

Inderdaad een mazzeltje. Geniet er maar van.
Groetjes, Marjo

Guusje, zei

Wat een mooie huisjes en wat een verhaal met het treinkaartje zou mij ook zo kunnen overkomen en een voordeel je hebt het niet expres gedaan.

mieke zei

Een leuk mazzeltje en een leuk lapje.

Quilting Moesje zei

Kan gebeuren :o)
kun je nog een keertje een dagje op stap toch !
Leuk het lapje en de huisjes ...
(ben ook weer aan het bouwen gegaan ...).
Fijne dag !
Simone

marion zei

een leuk mazzeltje, plan nog lekker een dagje uit zou ik zeggen......