maandag 27 februari 2012

Een plaatsje gekregen.


Wat was het gezellig druk afgelopen week.Het eerste huisjesquiltje kreeg een vast plaatsje aan een leuk rekje van Atelier Bep.Daar hoef ik niets over te vertellen alle quilteres weten wat een leuke spulletjes Bep heeft.

De week bestond uit muziek en uitstapjes.Woensdag was daar De Wereld draait door met een superleuk optreden van de band van de middelste DS THE Jacks genaamd.
Vrijdag een uitstapje naar Amsterdam waar s'avonds weer een optreden van de Jacks met CD presentatie in uitgaansgelegenheid Bitterzoet.
Onze oudste DS was aanwezig omdat hij de CD geproduceerd en gemixd heeft en gaf ook nog een klein gastoptreden.En de jongste DS was er ook maar dan voor de gezelligheid.Een superleuk uitstapje.

Gisteren veraste de oudste DS en zijn vriendin ons met een rondleiding door het Paleis Raadhuis bij ons in de stad.Daar zijn prachtige glas in lood ramen en gebrandschilderde ramen en van de gids kregen we een geweldige uitleg daarover.Daarna nog een lekker glaasje in een cafeetje en wat napraten.Echt een weekend met een gouden randje.
Jaa de foto's van de Vrolijke lapjes en andere zaken moeten jullie maar even te goed houden want de DH heeft het fototoestel mee naar zijn atelier.

Groetjes Lia

6 opmerkingen:

Karen zei

A very nice house quilt on a special rack. A nice way to hang it.

mieke zei

Oooohhh, dat waren leuke dagen, Lia.
Als jouw zonen op tv komen, mag je het gerust van te voren laten weten.
Ik heb zelf een zoon in de muziek, ik weet hoe leuk / gaaf dat is.En ik kan ook genieten vd kinderen van een ander !
Het quiltje is heel leuk.

quilting Jeannet zei

Hartstikke leuk quiltje zo op dat rekje!

Martine zei

Leuk je huisjes.
Dit gaat ook mijn maatje worden.

marion zei

wat leuk, ik wist niet dat je daar rondleidingen kon krijgen......

ineke zei

Leuk quiltje en het eerste doet vermoeden dat er nog meer komen???? En ja Bep heeft heel veel leuke dingentjes.Wat een gezellige uitstapjes heb je gemaakt, even bijkomen dan maar. groetjes ineke