maandag 14 november 2011

Zakdoekje leggen.


 Vorige week kreeg ik een mooie verzameling lapjes van Lida in de brievenbus,ik ben er heel blij mee.Wat leuk dat je zo kunt ruilen met iemand die je niet persoonlijk kent maar wel via de blogs.Het zakdoekje vond ik bij de kringloop voor 50 eurocent.Weer een voor de verzameling.


 Deze borduurdoos vond ik op de Mill Hill markt in September.Een markt op een middelbare school in een dorp in onze buurt waar je als je op tijd bent nog mooie spulletjes vindt.,4 grote tenten met vanalles wat je je maar kunt bedenken.Ze hebben altijd verschillende goede doelen waar het geld naar toe gaat en er wordt voor duizenden euro's verkocht.De borduurdoos maakte ik helemaal schoon en aan de binnenkant van de deksel zat een viesgroen vilten lapje,jullie zien het vast voor je.Het lapje werd vervangen door een rozenpapiertje dat ik nog had en de borduurgarens werden er ingelegd.


Lapjes 70-71 en 72 deze keer zijn het overhemdstofjes dat past wel bij de rest.

Groetjes Lia

5 opmerkingen:

marion zei

Gaaf die doos, wat een leuke rommelmarkt is dat hè. Wij gaan volgend jaar ook zeker weer.

Anita - Vlijtige Handjes zei

en prachtig kanten zakdoekje. Ik ben nog nooit op de markt geweest maar nu moet ik maar eens gaan neuzen.
Groetjes Anita

Lida zei

Weer leuke lapjes en fijn dat je de mijne leuk vind! Mooi die prachtige doos, ja als je vroeg bent vind je vaak heel gave dingen! Fijne dag
Lida

Guusje, zei

Wat een mooie borduurdoos met inhoud en wat een mooie lapjes heb je van Lida gekregen, geweldig.

mieke zei

Leuke lapjes, een mooi zakdoekje en een hele leuke doos.
Jij spaart zakdoekjes met een kantje ?
grtjs Mieke