dinsdag 8 november 2011

De bloementuin.


 Vanochtend las ik het blogbericht van Wilma en dat was toch een schot in de roos voor mij.Al weken vlieg ik van project naar project,kijk steeds in mijn boeken en bladen naar de mooiste quilts en denk dan dat wil ik en dat,en het wordt steeds onrustiger in mijn hoofd.Dus dacht ik in welk mandje ligt de Bloementuin,daar ga ik aan verder.


 Nu heb ik al wel het een en ander afgemaakt dit jaar,dus dan mag ik wel altijd van mezelf aan iets nieuws beginnen.Maar toen ik deze weer terugzag [hij heeft maanden verstopt gezeten in de quiltkast]was de beslissing snel gemaakt,er gaat de komende tijd aan deze quilt gewerkt worden.Het is een quilt uit het boek van An Moonen, De Nederlandse Traditie.


 Ik heb ook al een hoekblok af zoals jullie hierboven zien.En als afwisseling,dat hebben wij quilters toch nodig,ben ik het poppenquiltje van het blogbericht van 3 oktober aan het quilten.De Antique Sampler van Sue Daley wordt natuurlijk niet vergeten anders raak ik achterop.Als ik me een beetje aan deze projecten hou dan komt het vast goed.


Lapje 66.
Groetjes Lia.

8 opmerkingen:

not so zen -quilts in Paris zei

Beeldschoon, ik weet uit ervaring hoeveel energie, maar vooral PLAZIER, in deze quilt zit....
Bravo, en hou de volgende quiltmania in de gaten, je begrijpt wel waarom als je hem doorbladert, groetjes, Will V in Parijs

Phebe and Jane zei

Mooie quilt wordt dit. Goede beslissing lijkt me dat je deze gaat afmaken. Dat geeft volgens mij ook meer rust dan weer iets nieuws beginnen.
Groeten,
Marian

Lida zei

Leuk jouw blommenquilt, de moeite waard om er een mooie affo van te maken! Bedankt voor de lapjes, ik doe binnenkort een envelop naar jou op de bus, groetjes
Lida
P.S. Mooi lapje!

Anita - Vlijtige Handjes zei

Wow wat is hij mooi. Zulke mooie kleuren daar krijg je weer energie van. Ja de afwisseling is belangrijk maar ik hou ook altijd het gevoel dat het 'af' moet!
Leuk lapje weer.
Groetjes Anita

carine zei

Wondermooi bloempjes quilt, prachtig gedaan Lia! Proficiat. Ook terug een mooi lapje die vervoegd wordt aan de reeks. Groetjes Carine

Guusje, zei

Wat een mooie quilt ben je aan het maken, geweldig mooi. Prachtige kleuren gebruik je voor de bloementuin. Mooi lapje heb je er ook weer bij voor je verzameling.

LuAnn zei

What a beautiful hexagon quilt. I just love this setting. Wow!

mieke zei

De bloemen van de quilt zijn mooi, maar het middenstuk, daar heb ik mijn twijfels over, als ik het zeggen mag.
' De nederlandse traditie ' ziet er ook mooi uit.
Het lossen lapje is ook weer een mooie.
grtjs Mieke