maandag 21 november 2011

Alweer Maandag


 De week is weer begonnen het is weer Maandag.Het weekend vermaakte ik me prima met het Appeltaart-boek van Janneke Philippe en de nieuwe Marie Claire idees met leuke en mooie kerstideen.Eerder las ik bij Jeannet wat een leuk boek dat appeltaartboek is ,nou reken maar het is geweldig.Zaterdag maakte ik de appel-abrikozencrumble met tijm,voor degenen die het boek hebben blz 108-109,een groot succes.Er staan zulke heerlijkheden in en ook nog eens duidelijk beschreven.


 Er werden nog een hele stapel hexagonnen gemaakt voor de rode antieke quilt uit het boek van An Moonen.Ik heb de smaak weer te pakken om eraan verder te gaan.
Mijn apple core quilt staat op het blog van Dorry.Ze heeft weer nieuwe stempels van de apple-core ,maar ook van de vingerhoedjesquilt van Supergoof en stempels om een klosjes-quilt te maken.Fijn voor degenen die er ook aan willen beginnen want dat stempelen is zo handig.Ik heb geen aandelen of zo,het is echt handig.


 lapje78


en 79.

Groetjes Lia

5 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Hahaha, een heerlijk boek he? en wat je zegt, allemaal zo lekker makkelijk en goed beschreven. Ik vind het een superkoop.

groetjes, Jeannet

Monica zei

Oh, ik ga snel even bij de appeltaart kijken, de MarieClaire had ik al uit Frankrijk, veel inspiratie weer, leuke veelletjes

Lida zei

Lieve lapjes en wat een lading blommen! Fantastisch gezicht! Mmmm die appeltaarten, ik ga toch maar eens op zoek naar het boek! Groetjes
Lida

Guusje, zei

Wat een mooi boek, nee heerlijk boek heb je en de marie claire ook al zo mooi. Leuk dat je quilt bij Dorry staat hij is geweldig mooi net als de lapjes die je vandaag laat zien.

mieke zei

Succes met de taarten.
Leuke bloemen en leuke lapjes.
grtjs Mieke