donderdag 6 oktober 2011

Twee logeetjes.

 Onze Gijs [zie foto's] en Vink wonen sinds onze jongste DS uit huis is niet meer bij ons maar bij de jongste DS.Hij wou graag iets om voor te zorgen en vond het een beetje stil in huis,dus Gijsje en Vink gingen uit huis en vonden een heel goed nieuw huisje waar ze het erg naar hun zin hebben.Twee weken geleden ging de jongste zoon 10 dagen naar Barcelona en of we voor de poezen wilden zorgen.
 Natuurlijk want ik ben dol op poezen,maar om ze 10 dagen alleen te laten en steeds op en neerte gaan voor eten drinken en een schone kattebak vond ik wat zielig,ze mochten mee naar ons.Nou jullie zien het Gijsje en ook Vink waren meteen weer thuis en gaat hij net in mijn donkere stroken mandje liggen.[GRRRR] al die haren.
Morgen gaan ze weer naar het andere thuis,wel fijn als je twee huizen hebt waar je je thuis voelt.
Lapje 33.

Groetjes Lia

4 opmerkingen:

Lida zei

Ja dat is lastig met dieren, Tara is ook een wandelende haarbal en dus ben ik blij dat mijn lapjes op zolder liggen en Tara geen trappen loopt! Maar het was dus maar voor even, nu morgen het huis weer voor je zelf en dan mag je weer zo;n leuk lapje op je blog zetten! Groetjes
Lida

Anita - Vlijtige Handjes zei

Wat leuk om ze dan weer even om je heen te hebben. Weer een leuk lapje.
groetjes Anita

mieke zei

Hahaha, na 10 dagen 2 poezen zeg je straks .... zullen we een poes nemen ?
Leuk lapje, ik heb nog ergens dit lapje met bruine boontjes.
grtjs Mieke

Hubertine zei

Gezellig je twee logeetjes!!!
Ik snapte niets van jouw lapjes, lapje 37, 36 , 35, 34 etc, dus ik ben eens gezellig terug gaan lezen, en zie nu je uitdaging!! Héél leuk, ik ben benieuwd!!! Maar 365 lapjes is best veel!!! Succes!! Ik zal je volgen!
Groetjes, Hubertine