zaterdag 22 oktober 2011

Nieuw lapje.


Lapje 49 is een Kaffe Fasset lapje.
Ik ben er dol op,maar net zo dol ben ik op rozenstofjes,civalwarstofjes,jaren 30 stofjes.
Het is een beetje wat je stemming is,heb je een beetje kleur nodig in je leven dan pak je wat Kaffe Fasset stofjes en ga er mee aan de slag,dat helpt bij mij altijd.
Nu heb ik geen kleur nodig op dit moment want het is nogal druk en kleurijk in mijn leventje.Druk met leuke afspraken en ontwerpjes voor allerlei creatieve dingetjes.Zo maakte ik deze week een rag-time deken ,jullie weten wel zo'n flanellen quilt met ingeknipte randjes aan de buitenkant,die na een wasbeurt zo lekker pluizen.Een kadotje voor een dierbaar iemand,dus ik kan pas een foto plaatsen als ik hem gegeven heb.Ik hoop dat degene mijn blog niet leest.OOoojee.

Groetjes Lia

1 opmerking:

Lida zei

Succes met je Ragtime, het is een leuk werkje als je een heel goede en scherpe schaar hebt en gewoon zo nu en dan een kwartiertje knipt, dan ben je met een paar dagen de quilt wel rond, afwisseling van schaar helpt ook tegen de zere vingers! LOL! Je lapje is wat mij betreft te heftig, ik ben geen Kaffefan, ik hou meer van effen, nu dan snap je het wel! Maar het is inderdaad een vrolijke! Groetjes
Lida