maandag 18 juli 2011

Stof

 Ik dacht die stofjes ,ze lagen op een stapeltje in mijn quilt-kast,zal ik eens in de mandjes opbergen.Netjes kleur bij kleur.
 Ik vouwde dit lapje open en aan de binnenkant kwam dit poesje in de maak te voorschijn,ik heb echt geen idee wanneer ik hieraan begonnen ben en wat ik ervan heb willen maken.Het lapje wordt weer opgevouwen en opgeborgen.
 De lapjes die te klein zijn worden meteen in stroken gesneden en in een mand gedaan.Een mand voor de lichte en een mand voor de donkere stofjes.Daar worden dan als ik er zin in heb deze blokjes van gemaakt,de ene helft licht en de andere,je raad het al donker.Het groene stofje rechts in het hoekje is een hele oude van Laura Asley,ik denk wel 25 jaar.Jullie zien wel ik kan moeilijk iets wegdoen.
 En van het een kwam het ander,er lag nogal wat ander stof in mijn quilt-kamer waar ook nog gestrijkt wordt.De emmer sop kwam tevoorschijn en er werd gepoetst,buiten is het toch regenachtig en de Tour heeft een rustdag.Toen ik dit blikje opendeed
kwamen er deze klosjes uit,daarvan weet ik nog dat ik het op de rommelmarkt kocht,blikje en klosjes.Ik ga snel weer verder want ik heb nog een kast met potjes en daar ligt ook stof.
Groetjes Lia

4 opmerkingen:

conny's quilts zei

Heerlijk toch zo'n ontdekkingsreis in je eigen spullen!

carine zei

Ja ik ken dat fenomeen! Moet zelf nog alle manden en doosjes uitpluizen een hele karwei, ging dit deze week dagje per dagje doen, maar helaas mijn lage rugpijn kwam ertussen.Veel succes en het zijn toch mooie vondsten. Groetjes Carine uit Brugge

Anoniem zei

Goh Lia je komt allemaal schatten tegen. Het waren 2 dezelfde rollen allebei 80/20. Doei dorien

marion zei

wat en schatten......