zaterdag 2 april 2011

Leuke dingen week.

 Wat was het een drukke en gezellige week.Dinsdag even mijn pakketje halen van de Sue Daley antique sampler bij Dorry,natuurlijk gecombineerd met een kopje koffie en een gezellig babbeltje.Dinsdag-avond op naar Utrecht naar de rockmusical We Will Rock You,ook heel leuk ,ik ben een grote Queen-fan.Ons hele gezin is  Queen -fan,maar niemand wou met me mee naar de musical,ze kunnen de liedjes niet los van Queen horen.Ik kreeg 2 schoonzusjes een zwager en een nichtje mee,het was reuze gezellig maar mijn gezinsleden hadden gelijk,hoe goed het ook uitgevoerd was het was geen Queen en dat kan ook niet Freddy is al bijna 20 jaar dood en het was ook geen concert maar een musical met een verhaaltje en sommige liedjes waren in het Nederlands vertaald OJEE.Ik heb ze een aantal jaren geleden in de Gelre Dome in Arnhem gezien met Paul Rodgers als frontman dat was het ook net niet.Onze middelste zoon speelde met zijn band in het voorprogramma en dat was geweldig,die hadden de tijd van hun leven op de foto met Brian May en Roger Tailor.Dat was voor mij leuker dan Queen met Paul Rodgers.Maar natuurlijk wel lekker meegezongen met de liedjes,zo erg was het nu ook weer niet.
Donderdag bij Dorry de show en Tell van Sue Daley,wat was dat weer inspirerend,ze liet mooie quilts zien en vertelde over haar grootmoeder die ook quilte maar dat ze daarpas achter kwam toen die was overleden,haar grootmoeder woonde in Engeland en zij in Australie.Na de lunch liet zij naar aanleiding van haar quilts en spulletjes zien hoe zij te werk gaat.
En vandaag was er weer show en tell bij Dorry door Ingrid met als artiesten-naam Supergoof.
Dat was weer zo inspirerend en bovenal gezellig,lekker in de zonnige serre.Twee manden met quilts dus dan weten jullie het wel.
Aan mijn quilt en patchwerk kwam ik niet zo toe,er werden wel 30 mandjes voorbereid en er zijn er ook al 30 af.Ik maak ze met rode en blauwe stofjes met af en toe een bruintje ertussen.

Groetjes Lia

10 opmerkingen:

marion zei

toch nog wel veel gedaan met al die dagjes uit.

Ik heb het geluk gehad queen ( met freddy) ooit live te zien. Ik bewaar er nog warme herinneringen aan.

Nicky zei

Cannot read Dutch but I'm guessing your a BIG Queen fan! Your baskets are gorgeous and I hope they really ROCKED YOU at the Queen Rockmusical!

Anoniem zei

Weer een mandjesslachtoffer. Succes met maken, ze worden mooi, groetjes Dorien

Inge Slaats zei

Nou, dat jij een leuke week gehad hebt, is wel duidelijk LOL Zo veel gezelligs in één week, je bent een bofferd. Leuk ook, dat ik je gisteren ontmoet heb bij Dorry. En ook héél gaaf dat ik hier mandjes zie. Je hebt er al veel, ik nog niet, ben pas begonnen, maar superverslaafd inmiddels (tja.....) De mijne worden, lichtblauw, roze en bruin.

Fijne dag!
Inge

Quilt it and Dotty www.quilt-it.nl zei

En ik heb al sashings tussen mijn wollen mandjes zitten; er zitten al een stuk of 8 mandjes aan elkaar. Maar ja, ik moet af en toe ook nog een toko runnen :-). Wordt mooi hoor!

Dorry

dekenstikster zei

Maar Lia, 30 mandjes gemaakt en 30 voorbereid.... noem jij dat niets?! Voor je het weet heb je een tweepersoons beddenquilt ;-)
groetjes, Wilma

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei

I еnjοу reading an article that can make ρeople think.
Also, thanκ you foг allоwіng for me to commеnt!


Heгe is my webpage ... big green egg review