dinsdag 8 februari 2011

Gijsje.

Vorig jaar Juni kregen wij een poes ,we noemden hem Vink en zij was gevonden  door iemand die haar niet kon houden.Wij hebben haar in huis genomen en kwamen erachter dat ze niet alleen was,ze was namelijk zwanger.Daar kwamen we nogal laat achter,we zeiden steeds wat ziet die poes er goed uit lekker dik,ze heeft het toch wel goed bij ons,jaja zwanger dus.In augustus kwamen de kleintjes 5 maar liefst.Het was heel gezellig en onze Vink was een hele goede moeder.
Gelukkig  vonden alle poezen een goede bestemming,alleen een hebben we gehouden en dat is Gijsje een hele ondeugende en ondernemende kater van bijna een half jaar.
Vink en Gijsje zijn samen vooral heel ondeugend,ze spelen echt tikkertje met elkaar gaan op plekjes zitten waar ik het liever niet heb zoals de quilts.En als de deur van de badkamer niet goed dicht is ligt Gijsje in de wasbak,nou JAAAAAA.

Grtoetjes Lia

1 opmerking:

Sabine.v zei

Leuk verhaal. Zo zijn wij ook aan ons hondje Mientje geraakt. De mama was ook zwanger zonder dat de koper het wist. Er waren 5 kleine teckeltjes. Wij konden ook niet weerstaan en nu is hij al 7 jaar oud en aub als wij in de badkamer zijn moet zij ook in een badjas in één van de wasbakken liggen. Dus poezen houden daar ook van?